Tuesday, March 29, 2016

Title


Originally shared by Gianna

Title


Originally shared by George Loucas

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!!!!!!!


Originally shared by ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!!!!!!!

Η ΔΗΛΩΣΗ "ΔΕΣΜΕΥΣΗ"  ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΟ 2013 :
«Δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται,  ο Νίκος Αναστασιάδης,  να υπογράψει το όποιο μνημόνιο που θα περιέχει την οποιαδήποτε πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων», έλεγε ο σημερινός πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Φεβρουαρίου του 2013, δηλαδή λίγες μέρες πριν εκλεγεί πρόεδρος.
 «Θέλω με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο να δεσμευτώ», υποσχόταν ο κ. Αναστασιάδης σε ειδική δήλωσή του για το ενδεχόμενο κουρέματος των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες απευθυνόμενος στους Κύπριους συμπατριώτες του και προς τους ξένους επενδυτές.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ :
«Δεν υπάρχει, ούτε στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, αλλά ούτε και στις διαπραγματεύσεις που γίνονται, σκέψη για κούρεμα των καταθέσεων. Όποιος τα λέει αυτά κινδυνολογεί πολιτικά».
Τα παραπάνω δήλωσε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης νομοσχεδίου για την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας με κοινοτικές Οδηγίες που αφορούν τη φορολογία.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ...


Originally shared by ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,  Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ;;;;;;;;
..............................................................
Χθες, υπό την πίεση της αποχώρησης, για λόγους ασφαλείας των ΜΚΟ από την Ειδομένη (στην προσφυγούπολη "μυρίζει έντονα μπαρούτι" πλέον) μετά το κυβερνητικό συμβούλιο, με εντολή του επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα ο Ελληνικός Στρατός έλαβε εντολή να αναλάβει την σίτιση των 8.000 (μάλλον είναι πάνω από 15.000 μέχρι σήμερα) παράνομων μεταναστών στην Ειδομένη....
Και αίφνης ο Π.Καμμένος, διαμαρτυρήθηκε γι΄αυτό με ηρωικές δηλώσεις του τύπου : "Οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι... κέτερινγκ",  ξεχνώντας βέβαια ότι οι κωμοπόλεις των παρανόμων μεταναστών που στήθηκαν με εντολή του στα πέντε νησιά, το Σχιστό και την Σίνδο,  ο Ελληνικός Στρατός, κάνει ακριβώς αυτό: εκτελεί υπηρεσίες κέτερινγκ (όταν ολοκλήρωσε τις υπηρεσίες δόμησης)! 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Ανακοίνωσε την δημιουργία άλλων ΠΕΝΤΕ ΚΩΜΟΠΟΛΕΩΝ για 20.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ  σε Κιλκίς και Γιαννιτσά, ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!!!!
Ο ΑΛΛΟΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, Ο ΠΑΛΛΑΙ ΠΟΤΕ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,   κτίζει σήμερα ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ πόλεις και χωριά σε  ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ προερχομένους  πάνω από 40 κράτη, τους οποίους προωθεί η Τουρκία και εγκλωβίζει στην χώρα μας η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ !!!!! και γιά να τον εξευτελίσουν περισσότερο τους υπηρετεί, τους σιτίζει, δέχεται την χλεύη και τις απειλές των και εκτίθεται σε κάθε είδους κινδύνους........
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΠΑΝΟΥΛΗ ....ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ !!!!

Title


Originally shared by ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ..ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ........

Δυστυχώς, η συγκυβέρνηση ΤσιπροΚαμένου  δεν ευθύνεται μόνον γιά  την πολιτική  απάτη του δημοψηφίσματος και γιά την σύναψη του τερατώδους τρίτου μνημονίου (με το τρίτο μνημόνιο, νομιμοποιήθηκαν και τα δύο προηγούμενα, των προηγουμένων κυβερνήσεων, τα οποία ήταν νομικώς άκυρα.....)
 Ευθύνεται και γιά την ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ  μετεγκατάσταση εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, την οποία  είχε συμφωνήσει στα πλαίσια του τρίτου μνημονίου.
Αυτό φυσικά δεν απαλλάσσει  τους προηγούμενους οι οποίοι είχαν πλήρη γνώση του εγχειρήματος και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξή του, ως αντιπολιτεύσεις.
Αν ο ελληνικός λαός γνώριζε ότι δεν πρόκειται για αυθόρμητες προσφυγικές ροές, αλλά για μόνιμη και σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο μετεγκατάσταση εκατομμυρίων προσφύγων από την Τουρκία στην Ελλάδα, από πράξεις και παραλείψεις των Ελληνικών κυβερνήσεων των Σαμαροβενιζέλων και ΣύριζαΑνελ, αλλά και μεγάλου μέρους των άλλων κομμάτων, το αφήγημα των ημερών δεν θα ήταν το ανθρωπιστικό. Θα ήταν άλλο…
ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ   Μ Ο Ν Ι Μ Η Σ  ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ: 
Η Σύμβαση του 1951 καθορίζει τον ορισμό του πρόσφυγα και παραθέτει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του προς την χώρα υποδοχής.
Μία σημαντική διάταξη ορίζει την μη επαναπροώθηση  του πρόσφυγα σε χώρα όπου υπάρχει φόβος διώξεώς του.
Στη συνέχεια, το Πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης του 1967 αφαιρεί τους γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς που έθετε η αρχική Σύμβαση (της Γενεύης του 1951) σύμφωνα με τους οποίους μόνον άτομα που εμπλέκονταν στα γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη πριν την 1η Ιανουαρίου του 1951, μπορούσαν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου.
Οι χώρες που δεν έχουν κυρώσει το πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης που ερμηνεύει την συνθήκη της Γενεύης για το χωρικό και χρονικό πεδίο ισχύος της είναι η Τουρκία, η Βραζιλία, η Μαδαγασκάρη, η Μάλτα, το Μονακό και η Παραγουάη.
Για τους εκτός Ευρώπης πρόσφυγες, οι χώρες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙ το Πρωτόκολλο δεν θεωρούνται ασφαλείς ως χώρες προελεύσεως των προσφύγων και ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ  ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ !!!!
Η Τουρκία ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ  του πρωτοκόλλου της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ !!!!!!!!
Συνεπώς, η Ελλάδα που κύρωσε το Πρωτόκολλο, ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ οι υποχρεώσεις της,  έναντι των προσφύγων πολέμου της Μέσης Ανατολής, ως συμβαλλόμενο μέρος της Συνθήκης της Γενεύης και του Πρωτοκόλλου της ΝΥ, είναι :
Α) απαγόρευση επιβολής ποινών για παράνομη είσοδο από την Τουρκία και
Β) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  (άρθρα 31,33 της Συνθήκης) !!!!!!

Δεδομένων των "σχέσεων" των δύο χωρών, η Ελλάδα όφειλε να κάνει χρήση του δικαιώματος του Άρθρου ΙΧ του Πρωτοκόλλου της Νέας Υόρκης (καταγγελία) :
1. Πάν Κράτος μέρος του παρόντος Πρωτοκόλλου δύναται να καταγγείλει τούτο ανα πάσαν στιγμήν δια κοινοποιήσεως απευθυνομένης προς τον Γενικόν Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
2. Η καταγγελία θα έχη ισχύν όσον αφορά στο ενδιαφερόμενον Κράτος, μετά πάροδον έτους από της ημερομηνίας λήψεως ταύτης υπό του Γενικού Γραμματέως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών», ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,  ΚΑΙΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ : 
Η παράλειψη καταγγελίας του πρωτοκόλλου αφαιρεί από την Ελλάδα το δικαίωμα της επαναπροωθήσεως των προσφύγων στην Τουρκία, επειδή νομικά η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες.
Έτσι, ούτε να τους επαναπροωθήσει στην Τουρκία μπορεί, ούτε η Ευρώπη υποχρεώνεται από το διεθνές δίκαιο να τους θέσει υπό το καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα.....
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.........

ΕΑΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ) ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΕΠΑΝΙ....ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;;;;;;;;;;;


Originally shared by ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ

ΕΑΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ) ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΕΠΑΝΙ....ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;;;;;;;;;;;

Sunday, March 27, 2016

Title


http://quotesnhumor.com/top-30-funny-animal-memes-and-quotes/


http://quotesnhumor.com/top-30-funny-animal-memes-and-quotes/

Title


Originally shared by null

Cat VS Box


Originally shared by おおかわ登

Cat VS Box

kkkkkkkkkkk


Originally shared by Krika

kkkkkkkkkkk

Title


Originally shared by Anna Victoria

Title


Originally shared by Izaura Akimeeva

Title


Originally shared by Masayu keira

Be safe


Originally shared by Andrias Marie

Be safe

Title


Originally shared by Abderrahim Tahir

Wednesday, March 23, 2016

I DO NOT REMEMBER WHERE I PICKED THIS UP FROM BUT IT CRACKED ME UP...!!


I DO NOT REMEMBER WHERE I PICKED THIS UP FROM BUT IT CRACKED ME UP...!!

I INVITE ITS OWNER TO CONTACT ME SO THAT I CAN GIVE HIM PUBLIC CREDIT FOR IT

GREAT JOB

Title


Originally shared by ImYourGhost Fin

The woman I love to LOATH... I know this is most distasteful.


The woman I love to LOATH... I know this is most distasteful.
#SorryNotSorry

Title


Originally shared by Dammit Dana

😨😂


😨😂

😲👇😸😉😛😁😁


Originally shared by Mary Rose

😲👇😸😉😛😁😁

Снимки от публикации

Originally shared by Jim Ronson
https://plus.google.com/u/1/photos/118284415275693368291/albums/6257209232200584641/6257209235909579554?sqi=104550499164355562767&sqsi=92141351-15a4-4b8b-9c1e-14bf15a23763

I want to play!


Originally shared by Laura Rodríguez Perez

I want to play!

You go Germany


Originally shared by Dan B.

You go Germany

I'm funny boy !


Originally shared by lacramita nita

I'm funny boy !

Thursday, March 17, 2016

Cat got the moves!!! 😹😻😹


Cat got the moves!!! 😹😻😹

I lost the ball but it's cool. It's all cool.


I lost the ball but it's cool. It's all cool.
I ♥ to make ♫: https://youtu.be/UmerABzXGnw





.
.
.
.
.
.
.
#Peace💗is💗better💗than💗war
#Beauties💗to💗peak💗at💗peace
#Animals💗teach💗peace
#We💗are💗still💗fighting


. ```♡ An animal s eyes have the power to speak a great language .```♡
.
.
.
.
Amazing shots affectionate snow leopards
Beautiful snow leopard pair love of
family - even in the animal kingdom!
It includes four feline species in the genus Panthera : the lion (Panthera leo), tiger (Panthera tigris), leopard (Panthera pardus) and the jaguar (Panthera onca). The members of this genus are the only ones able to roar, and this is considered as a feature of the big cats.
All cats are carnivores efficient predators. Its range includes the Americas, Africa, Asia and Europe. Only Oceania and Antarctica have native species of cats or cats
Stream
#عشق
#مولانا
#تو
#سعدی
#سلام
#حافظ
#فریدون_مشیری
#فاضل_نظری
#زندگی
#خدا
#من
#زن
#مرد
#یا_امام_رضا_بچه_های_پلاس_حاجت_روا_کنَ
#خــیلی_خــیلی_خـــیلی_زیـــــبا_است
#حــــتما_بخـــونید_پــــشیمون_نمیشین
#شهریار
#داستان
#هر_کی_دلش_واسه_حرم_امام_رضا_تنگ_شده_لایک_کنه
#مولوی
#loveit # #nature #naturephotography #picture #amazing #beautiful #beautifulpictures #beautiful_nature #elephant #زیبایی #nature_animalslover #shanghai #paris #dubai #iran #montain #india #riodejaneiro #brazil #indonesia #japan #Anisa
#animals #love_b #love_a #animallovers #landscape #birds #flowers #sunset #عشق #peace #china #tiger #horse #dog #leopard #eagle #newyear #art #tokyo #زندگی‌ #cat #istanbul #lovely #feelings #enjoy # 
#सुंदर #अद्भुत #प्रकृति
#सुंदर #प्यार #惊 #性质 #动物 #爱 #可爱

Title


Originally shared by Heather M

Title


Originally shared by Government GangStalking and Electronic Harassment

Title


Originally shared by Government GangStalking and Electronic Harassment

Monday, March 14, 2016

Oταν η γυναικα περιμενει ρομαντικο δειπνο και την πας για σουβλακια😁


Originally shared by Georgios Vrassidis

Oταν η γυναικα περιμενει ρομαντικο δειπνο και την πας για σουβλακια😁

No Needs Words .


Originally shared by Sandip Dhanvijay

No Needs Words .

Title


Originally shared by Georgios Vrassidis

Λενακι για σενα..σε αγαπαμε τρελοκοριτσο!!!!


Originally shared by Georgios Vrassidis

Λενακι για σενα..σε αγαπαμε τρελοκοριτσο!!!!

Καλημεραααααααα


Originally shared by Georgios Vrassidis

Καλημεραααααααα

Για τη Βασιλικουλα μας!!!!


Originally shared by Georgios Vrassidis

Για τη Βασιλικουλα μας!!!!

Οle.... Ole .... Ole ...!!!!!!


Originally shared by Georgios Vrassidis

Οle.... Ole .... Ole ...!!!!!!

Καλησπερα σε ολη την παρεα !!!!


Originally shared by Georgios Vrassidis

Καλησπερα σε ολη την παρεα !!!!

Αν εισαι γατονι .......!!!!!😎😎😎


Originally shared by Georgios Vrassidis

Αν εισαι γατονι .......!!!!!😎😎😎